4 Tips om een cadeautje leuk in te pakken

Het geven van cadeautjes is een goede manier om aan iemand te laten zien hoeveel je om iemand geeft. Als je dan eindelijk dat perfecte cadeau hebt weten te bemachtigen dan is het ook nog een hele opgave om deze leuk in te pakken. Je wilt nou eenmaal niet aankomen met een super lelijk ingepakt cadeau. Als je iemand extra wilt verrassen dan kun je wat extra aandacht besteden aan de uitwerking. Hierbij een aantal tips die je kunt overwegen. Er zijn ook online super veel leuke producten te vinden die je hiervoor kunt gebruiken. Probeer dus zeker verschillende dingen uit en ga experimenteren.

1.Leuke verpakkingsdoosjes 

Als eerst zijn er hele leuke verpakkingsdoosjes die je kunt gebruiken om cadeautjes mee in te pakken. Een voorbeeld waarbij je super handig verpakkingsdoosjes kunt gebruiken is bij sieraden. Als je voor iemand een hele mooie ketting hebt gekocht dan is het wel leuk om deze in een mooi doosje te doen. In dit geval kun je kiezen voor een gondeldoosje. Gondeldoosjes zijn mooie kleine doosjes die aan beide kanten open en dicht geklapt kunnen worden. Ideaal dus voor voorwerpen als sieraden. Gondeldoosjes komen in verschillende vormen, maten en kleuren. Ga daarom zeker zelf eens kijken welke opties er allemaal zijn en vind de perfecte verpakking voor jouw cadeautje. 

2.Stempelen en stickers

Een leuke manier om een saaie verpakking op de vrolijken is door middel van stempels en stickers. Dit zijn beide een leuke manier om je creativiteit eruit te gooien. Ook kun je speciale stempels en stickers kiezen die goed passen bij de persoon voor wie het cadeautje is. Zo maak je het nog net even iets persoonlijker.

3.Stippen

Stippen zijn altijd vrolijk en gezellig. Zo ook op cadeautjes. Je kunt stippen toevoegen door bijvoorbeeld gekleurde rondjes papier uit te knippen en op de verpakking te plakken. Kijk zeker eens naar voorbeelden van mensen die dit al vaker hebben gedaan. Zo kun je weer nieuwe inspiratie opdoen en dit leidt misschien weer tot nieuwe ideeën.

4. Gekleurde tape

Als laatst is een andere leuke optie gekleurde tape. Gekleurde tape kan het pakketje net even wat extra's geven. Zo is de tape niet alleen mooi, maar kun je hier ook echt het cadeau mee inpakken. Het kan dus zowel handig zijn als toevoegen aan de look van het cadeau. Ook gekleurd tape is in veel verschillende vormen. Ga dus op zoek naar iets wat past bij de persoon voor wie het cadeau is en maak het cadeautje echt persoonlijk.

Geef een antwoord

Vrije Tijd

Hoe je je hond het best aan de lijn kunt houden

Loop je een rondje om met je hond dan is het zaak om hem af en toe aan de lijn te houden. Je hebt daar diverse mogelijkheden voor. Zo zijn er halsbanden, hoofd halsbanden, riemen en rollijnen die je hond aan de lijn kunt houden. Er zijn nog een stuk meer mogelijkheden. Het belangrijke hieraan […]

Read More
Vrije Tijd

Stop met onnodig trappen en koop een e-bike

We kennen het allemaal. Wanneer je wind tegen hebt en ook nog eens een zware fiets. Dit zorgt er voor dat je voor je gevoel een hele marathon hebt gereden. Natuurlijk is dit niet leuk wanneer je zwetend op je werk aankomt. Om te voorkomen dat jouw dit vaker overkomt, kun je kijken naar een […]

Read More
Vrije Tijd

Dit zijn de leukste bestemmingen voor een weekendje weg

Ben je toe aan een paar dagen weg, maar kun je wel wat inspiratie gebruiken voor een leuke bestemming? Dan is dit blog jou op het lijf geschreven, want hier zijn de leukste bestemmingen voor een weekendje weg verzameld. Of je nu houdt van shoppen, cultuur snuiven, of een heerlijk verwenweekend in een luxe spa, […]

Read More