4 Tips om een cadeautje leuk in te pakken

Het geven van cadeautjes is een goede manier om aan iemand te laten zien hoeveel je om iemand geeft. Als je dan eindelijk dat perfecte cadeau hebt weten te bemachtigen dan is het ook nog een hele opgave om deze leuk in te pakken. Je wilt nou eenmaal niet aankomen met een super lelijk ingepakt cadeau. Als je iemand extra wilt verrassen dan kun je wat extra aandacht besteden aan de uitwerking. Hierbij een aantal tips die je kunt overwegen. Er zijn ook online super veel leuke producten te vinden die je hiervoor kunt gebruiken. Probeer dus zeker verschillende dingen uit en ga experimenteren.

1.Leuke verpakkingsdoosjes 

Als eerst zijn er hele leuke verpakkingsdoosjes die je kunt gebruiken om cadeautjes mee in te pakken. Een voorbeeld waarbij je super handig verpakkingsdoosjes kunt gebruiken is bij sieraden. Als je voor iemand een hele mooie ketting hebt gekocht dan is het wel leuk om deze in een mooi doosje te doen. In dit geval kun je kiezen voor een gondeldoosje. Gondeldoosjes zijn mooie kleine doosjes die aan beide kanten open en dicht geklapt kunnen worden. Ideaal dus voor voorwerpen als sieraden. Gondeldoosjes komen in verschillende vormen, maten en kleuren. Ga daarom zeker zelf eens kijken welke opties er allemaal zijn en vind de perfecte verpakking voor jouw cadeautje. 

2.Stempelen en stickers

Een leuke manier om een saaie verpakking op de vrolijken is door middel van stempels en stickers. Dit zijn beide een leuke manier om je creativiteit eruit te gooien. Ook kun je speciale stempels en stickers kiezen die goed passen bij de persoon voor wie het cadeautje is. Zo maak je het nog net even iets persoonlijker.

3.Stippen

Stippen zijn altijd vrolijk en gezellig. Zo ook op cadeautjes. Je kunt stippen toevoegen door bijvoorbeeld gekleurde rondjes papier uit te knippen en op de verpakking te plakken. Kijk zeker eens naar voorbeelden van mensen die dit al vaker hebben gedaan. Zo kun je weer nieuwe inspiratie opdoen en dit leidt misschien weer tot nieuwe ideeën.

4. Gekleurde tape

Als laatst is een andere leuke optie gekleurde tape. Gekleurde tape kan het pakketje net even wat extra's geven. Zo is de tape niet alleen mooi, maar kun je hier ook echt het cadeau mee inpakken. Het kan dus zowel handig zijn als toevoegen aan de look van het cadeau. Ook gekleurd tape is in veel verschillende vormen. Ga dus op zoek naar iets wat past bij de persoon voor wie het cadeau is en maak het cadeautje echt persoonlijk.

Geef een reactie

Vrije Tijd

Zilver verzamelen of inleveren: munten kopen en slim omgaan met je collectie

Het verzamelen van zilveren munten is voor veel mensen een fascinerende hobby. Het kopen, opslaan en onderhouden van een collectie zilveren munten kan echter soms best lastig zijn. In dit artikel bespreken we de aantrekkingskracht van zilveren munten verzamelen, waar je op moet letten bij het kopen van zilveren munten en hoe je slim kunt […]

Read More
Vrije Tijd

Hoe bereid je je optimaal voor op een backpack reis?

Een backpack reis kan een onvergetelijke ervaring zijn, maar het vergt wel de nodige voorbereiding om het tot een succes te maken. In deze blog geef ik je enkele handige tips om je backpack reis goed voor te bereiden. Kies de juiste bestemming Het kiezen van de juiste bestemming is van groot belang voor een […]

Read More
Vrije Tijd

Waarom op vakantie naar Antalya?

Deze stad staat bekend als enorm populaire vakantiebestemming voor zowel Nederlanders maar ook bij Duitsers, Belgen, Fransen en Engelsen is de badplaats erg geliefd. De stad staat bekend als badplaats waar je een goede strandvakantie kunt hebben maar het centrum is even leuk om in te duiken. Wanneer je vliegtickets Antalya gaat kopen kun je zo goed […]

Read More